Järelmarineeritud tšilline kalkunifilee

Jagan Teiega ühte oma selle suve lemmikretsepti!

Mulle meeldib söögivalmistamisel kasutada puhtaid maitseid. Kasutan tihti just linnuliha – kana- ja kalkunifileed, kuna need on kõrge valgusisalgusega ja tervislikud. Järelmarineeritud tšilline kalkunifilee on kergelt vürtsine ja maistekas.    Kindlasti minu selle suve lemmikgrilliretsept!

Retsept (2 portsjonit)
Koostis:
400 g Rannamõisa jahutatud kalkuni- või broilerifileed
soola
1 sl peenemaks hakitud tüümiani
2 tl hakitud tšillikauna
1 sl oliiviõli
1 sl mahedat sinepit
2-3 sl apelsinist pressitud mahla

Valmistamine:
Tambi fileeviilud toidukile vahel õhemaks, maitsesta soolaga ning grilli (või küpseta) need mõlemalt poolt küpseks. Samal ajal uhmerda tüümian, tšilli ja oliiviõli. Lisa sinep ja mahl ning sega lusikaga ühtlaseks massiks. Kui lihad on grillilt tulnud pintselda lihad kastmega kokku, lase hetk maitsestuda. Kõrvale sobivad hästi grillitud köögiviljad või värske salat.

MYBODY preemia sinu kehale!

Kommentaarid

kommentaari