Kakao batoonid

Kodused kakao batoonid

Siit tuleb umbes 8 tahvlit. Igas tahvlis ligikaudu 12 grammi proteiini. Numbrid võivad olla muutuvad, olenevalt koostisosadest.

[divider]

Vaja läheb
2 Tassi kaerahelbeid
1/2 Tassi tooreid päevalille seemneid
1/4 Tassi kanepi seemneid
1 Suplilusikas chi seemneid
4 Supilusikat proteiini pubrit
1/4 Tassi toorest kakaod
3/4 Tassi naturaalset maapähklivõid 
3/4 Tassi toorest agaavi

[divider]

Kanepi seemned on rikkad raua, magneesiumi ja tsingi poolest. Chi seemnetel on hea põletikuvastane toime, aitavad kaasa seedimisele ja mürkide välja viimisele. Samas on head kaltsiumi, fosfori ja mangaani allikas. Päevalille seemned sisaldavad palju vitamiin E, B6, tiamiini, foolhapet, ja niatsiini. Toores kakaos on täis mineraale (fosfor, raud, vask, magneesium) ja antioksüdante. Maapähklivõis on hea rasvaallikas.

Valmistamine

Sega kuivad koostisosad suurde kaussi. Lisa maapähklivõi ja agaav. Sega hästi läbi kuni kõik koostisosad on ühtlaselt segunenud (veendu, et kõik on kuivad koostisosad on ühtlaselt koos!). Vajutage valgubatoonisegu teflonpannile, vajutage tugevasti ja ühtlaselt, tagada et kõik on ühtlaselt pingul . Hoida külmkapis tunni või rohkem, soovitavalt ennem lõigata 8-ks tükiks. Hoida õhukindlalt külmkapis, parim kui süüa ühe nädala jooksul.

Kommentaarid

kommentaari

Related Posts