Krevetisalat arbuusi ja mozzarellaga

Krevetisalat arbuusi ja mozzarellaga

Ülimalt lihtne ja maitsev salat, mis sobib nii eelroaks kui ka kergemaks eineks

Retsept (3-4 inimesele)
Koostis:
-600g hiidkrevette või tavalised väiksed krevetid  (jahutatud või külmutatud)
-õli
-2 küüslauku
-arbuusi
-125g mozzarellat
-peotäis värsket basiilikut

kaste:
-1 tl mett
-4 tl oliivõli
-2 tl sidrunimahla
-soola
-pipart

Valmistamine:
-Kuumuta pannil õli, lisa terved küüslauguküüned ning soovi korral maitse järgi tšillit ja meresoola. Prae krevette mõlemalt poolt paar minutit.
-Lõika arbuus kuubikuteks ning eemalda seemned. Lõika mozzarella suupärasteks tükkideks.
-Valmista kaste, selleks sega omavahel oliivõli, sidrunimahl ja mesi. Maitsesta soola ja pipraga.
-Sega kokku arbuus, mozzarella, hiidkrevetid ja basiilik. Nirista peale kaste, sega läbi ning serveeri kohe.

MYBODY preemia Sinu kehale!

Allikas: http://crystels.blogspot.com/

Kommentaarid

kommentaari