Pesto tilli ja peterselliga

Pesto tilli ja peterselliga

Pesto tilli ja peterselliga  sobib kasutamiseks sama moodi nagu klassikaline basiilikust valmistatud pesto. Pesto on väga hea nt omleti sees ja maailma parimate võileibade peal, samuti pastaga.

Retsept
Koostis:
– 1 väiksem küüslauguküüs
– sl röstitud seedermänni- v piiniaseemneid, punt tilli, punt peterselli
– 15 g peenelt riivitud1 dl extra virgin oliiviõli parmesani
-meresoola, värskelt jahvatatud musta pipart, pool sidrunit

Valmistamine
– Töötle küüslauguküüs koos seedermänniseemnete v piiniapähklitega köögikombainis või uhmriga peeneks.
– Lisa jämedalt hakitud till ja petersell ning töötle püreeks.
– Lisa peenelt riivitud parmesan ja nirista peale oliiviõli samal ajal segades kuni konsistents on paras.
– Maitsesta soola ja pipraga ning pigista sidrunist mahla peale.

MYBODY preemia Sinu kehale!

Allikas: http://siljafoodparis.blogspot.com/

Kommentaarid

kommentaari