Šokolaadine üleööpuder

Šokolaadine üleööpuder

Ettevalmistamine
5 m
Valmistamine
6-10 h
Vaja läheb
  • 1 dl (50 g) täistera kaerahelbeid
  • 1 dl (100 g) Kreeka jogurtit (Valio 5%)
  • 1 dl (100 g) piima
  • pool kulpi (15 g) šokolaadimaitselist Whey Shake
  • marju (mustikad, vaarikad)
  • veerand (45g) banaani
  • mõned pähklid (5 g)
  • kaneeli
Valmistamine
  • Sega eelneval õhtul omavahel kaerahelbed, jogurt, piim, valgupulber ning osa marju.
  • Aseta segu purki või suletavasse anumasse ning lase külmkapis seista vähemalt 6 tundi kuni terve öö.
  • Hommikul lisa pudrule banaaniviilud, ülejäänud marjad, pähklid ja natuke kaneeli.
  • Kui kodus läheb liiga kiireks, saad pudru mugavalt purgi sees tööle või kooli kaasa võtta ning seal mõnusat hommikueinet nautida.
Kogus
Antud kogusest saab ühe pudru.
Toiteväärtus
1 ports sisaldab 455 kcal
Süsivesikud
58,7 g
Valgud
30,4 g
Rasvad
13,5 g

Retsepti autor: Hiie-Liin Tamm http://hiieliin.blogspot.com.ee/

Kommentaarid

kommentaari