Suvine grillkanasalat maasikatega

Suvine grillkanasalat maasikatega

Suvisel ajal, kus grill sageli suisa igal õhtul huugama pannakse, võib ikka juhtuda, et küpsetatud liha jääb üle järgmiseks päevaks. Kõige lihtsam on külma liha salatile lisada või niisama võileiva kattena ära kasutada.
Nagu ikka salati puhul – kogused on ainult suunaks, va kastme puhul, ehk doseeri kõiki koostisosi vastavalt oma vajadustele, soovidele ja külmkapi sisule.

Grillkanasalati maasikatega  – Retsept
Koostis:
-2 suurt peotäit rohelist kraami, nt rukolat, basiilikut vms, kevadisel ajal sobivad ka mõnusad noored umbrohud, nt naadi-, võilille- ja nurmenukulehed
-100 g kirsstomateid
-peotäis maasikaid
-200 g grillitud kanai
-100 g meelepärast juustu (valge- või sinihallitus, mozzarella, feta või kodujuust)
-peotäis Kreeka pähkleid (väiksemaks hakitud) vms.

kaste:
-1 sl suhkruroosiirupit
-1 sl palsamiäädikat
-2 sl extra virgin oliiviõli
-soola, musta pipart

Valmistamine:
-Jaota kõik salati koostisosad kahte taldrikusse ja nirista peale kas palsamikreemi või kastet.
-Sega kõik kastmeained, va oliiviõli, omavahel ja vala oliiviõli peene nirena samal ajal vispliga segades kastme hulka. Nirista salatile.

MYBODY preemia Sinu kehale!

Allikas: http://siljafoodparis.blogspot.com/

Kommentaarid

kommentaari